Carreras Salrà, Maties Marc
La meva llum
  • Dilluns, 04 Mai 2015

Begur, 1980

 

Es dedica professionalment a la fotografia des de la seva botiga-estudi de Begur, una tradició familiar que hereda del seu pare i que ja venia del seu avi.

Als 16 anys comença a treballar d'assistent de fotògraf ajudant en el negoci familiar i pocs anys després cursa els estudis fotogràfics a l' IEFC. Segueix formant-se amb tallers espacialitzats en Paisatge i Entorn (Pep Matas), Fotografia Digital ( Hugo Rodríguez), Fotografia de viatge (Rafa Badia) i Foto reportatge (David Airob).

Dedica bona part del seu temps lliure a la fotografia de paisatge i de viatges.

És autor de les fotografies del llibre Begur-Cuba (Fundació Begur-Cuba) i guanyador de concursos com: Taranna 2007, Festival del Mar St Feliu G 2008, Concurs Cartells Fira d'Indians de Begur 2009. Ha exposat algunes fotografies dels seus viatges a la llibreria Altaïr de Barcelona.

 Si en voleu saber més cliqueu aquí

L'exposició: 

La meva proposta fotogràfica neix d'una admiració constant i creixent cap al entorn en el que visc. La bellesa del paisatge que ens envolta és l'estímul que m'ha portat a retratar-lo durant els últims anys. El repte és aconseguir transmetre algun tipus de sensació 

 

3.0/5 Rating (1 vots)

Comparteix-me!

Deixa un comentari

Estás comentando como invitado.
Prova anti-spam: completa el puzzle!