Exposició de dibuixos skechers 2019 (clica per veure les imatges)

Dissabte, 30 de novembre a les 12 del migdia inauguració de l'exposició de la tria de dibuixos dels sketchers de la biblioteca.

Aquest any s'han programat tres sessions, la primera al mes de juny per dibuixar els paisatges del camí de ronda de Llafranc a Calella. Una segona sessió al mes de juliol, aquesta vegada els protagonistes són els banyistes de la platja de Tamariu. La tercera i darrera sessió al mes d'octubre,  s'ha fet a Sant Sebastià de la Guarda.

L'exposició es podrà visitar fins passat Reis. No us la perdeu!

Exposició: Amb gust de mar. (Cliqueu per veure més imatges)

Arteca posa a disposició dels socis de la biblioteca,  majors d'edat més d'un centenar d'obres cedides per diferents artistes  vinculats a Palafrugell, però a més a més, de tant en tant, amb la intenció de promoure el coneixament d'aquest fons  organitzem exposicions temàtiques, aquesta és la 3a que fem i esperem que n'hi hagin moltes més.

En aquesta ocasió els artistes participants són: Pere Amilibia, Manel Bosch, Carme Capdevila, Phipps Geoff, Carme Llimona, Lluís Maimí, Josep Plaja, Romy (Rosa M. Piqueras),Guillem Rocas,  Rodolf Saval, Kim Soler, Francesc Torrens, Gaspar Vilà i Teresa Vila.  

Dissabte, 9 de novembre: Descobrint la paleta de colors

Si us agrada el dibuix, l'aquarel·la i/o l'obra del palafrugellenc Lluís Bruguera, no us podeu perdre aquesta activitat.

De la ma del mateix artista descobrirem com juga amb la seva paleta de colors i com l'aplica als seus dibuixos. Farem una descoberta de la seva exposició tant a la biblioteca com al teatre on el fil conductor serà el color.

Ens trobarem a les 11 del matí a la biblioteca.

Us hi esperem a tots!

Activitat gratuïta i sense inscripció.

 

Darrera sessió de "sketching" Diumenge 6 d'octubre (clica aquí per veure les imatges)

Diumenge, 6 d'octubre coincidint amb el cap de setmana ibèric s'organitzen diferents activitats gratuïtes als diferrents jaciments ibèrics de Catalunya, al nostre municipi al poblat ibèric de Sant Sebastià s'ofereix una visita guiada per conèixer les tècniques de construcció, l’estructura urbana i la vida quotidiana a les cases.