Catàleg d'artistes

lluismaimi
Maimí, Lluis

Lluís Maimí i Casanovas (Palafrugell 1945) El currículum fotogràfic de Maimí és extens, ja que conrea la fotografia des de l'any 1961. En el decurs dels anys 70, esdevé un fanàtic dels concursos de fotografia, guanyant nombrosos guardons en concursos, tan a nivell local i provincial, con a nivell nacional i internacional. Ha col·laborat en diversos llibres i publicacions, així com revistes i guies turístiques, amb fotografies i articles. Inicia les mostres fotogràfiques l'any 1976, amb el tema Primera volada. Com dibuix fet pel vent, a Palafrugell. A partir d'aquí n'ha fet una trentena més: 18 d'individuals i 12 de col·lectives, Destaquen Gust de mar (1994), La vela llatina (1996), El paisatge humà de Calella (2000), A propòsit de Gaudí (2005), Mirades intermitents Biennal Xavier Misserachs 2007, Eivissa i Formentera 1975 (2008), La màgia del circ (2009) i Tra Visconti e Fellini. Personatges de pel·lícula al Cafeè Florian. Carnaval de Venècia 2011 (2012).

Si en voleu saber més cliqueu aquí  

Catàleg d'artistes Fotografia

LauraMallart
Mallart Garcia, Laura

Bilbao, 1960

•Cursa estudis al museu de reproduccions artístiques de Bilbao en l’especialitat de producció d’icones russes bizantines i tècniques artístiques antigues.

•Cursos d’esmalt a foc a Barcelona.

•Talla de fusta

•Repujat 

 

EXPOSICIONS:

•1990 Museo de Reproducciones Artísticas de Bilbao.

•1993 Getxo

•2000 Club Victor Alvarez (Viena)

•2001 parador Aigua Blava (Girona)

•2003 Mauro Bonnati (Munic)

•2007 Club Alvarez (Viena)

•2010 Club Alvarez (Viena)

•2011 Púbol (Exposició permanent)

•2012 Los cinco Gatos

•2013 Púbol (Exposició permanent)

•2014 Púbol (Exposició permanent)

•2015 Púbol (Exposició permanent)

De petita estava enamorada de Dalí i Miguel Angel, mirava els seus llibres constantment, per això el meu avi va decidir regalar-me pintures i llapis i des d’aquell moment no he parat de pintar... 

 

Catàleg d'artistes

America_Perez
Pérez, América

Con mi sencilla obra sólo quiero transmitir lo que en ese momento necesito y lo que enriquece mi autoestima. Intento reflejar, por ejemplo, mi interés por la pintura de la naturaleza, entremezclando colores, con un estilo un tanto surrealista, es decir, además de valorar la perfección que engrandece este género pictórico, encuentro no sólo bello lo perfecto, sino que también hay cierta belleza en la extravagancia y en la imperfección. Cuando hago un cuadro es porque siempre me transmite algo con lo que yo conecto y me hace verlo de manera distinta. Para mi es algo enriquecedor y muy gratificante el poder transmitir a través de mis cuadros mi forma de ver la pintura. Gracias por darme esta oportunidad tan positiva y que me ayuda tanto anímicamente.
América Pérez.

Pintura Catàleg d'artistes

gloriaarmengol
Armengol, Glòria / Bas, Jaume

Sempre m'han interessat les Belles Arts, sobretot les que es refereixen a dibuixar i pintar. De joveneta vaig provar i em va agradar. Després ja de molt gran he tornat a pintar i dibuixar i aquesta afició, perquè sóc una aficionada, m'ha produït moltes satisfaccions. (Glòria Armengol).

Pintura Catàleg d'artistes

craig
Clark, Craig Malcolm

Eastbourne (Gran Bretanya), 1949

És un submarinista professional que va començar a practicar la immersió als vuit anys d'edat i que el 1964 es va instal·lar a Tamariu, on compagina el seu treball amb l'afició a la fotografia subaquàtica. Gran amant i coneixedor del medi marí de la nostra costa, l'any 2005  va il·lustrar el calendari editat per l'¡ajuntament de Palafrugell amb imatges de la flora i fauna del fons marí. L'exposició que presenta a la biblioteca és de cavallets de mar, tots trobats al fons de Tamariu.

Catàleg d'artistes Fotografia

MaiteTerres1
Terrés García, Maite

Las Palmas de Gran Canaria, 1990.

Formació

  • Graduado en Bellas Artes, 2009/2013

 Exposicions

  •  Exposición colectiva, Museo MHAT, San Cristóbal de La Laguna, 2010
  •  Exposición colectiva  13km, Bamboo Art Coffee, Santa Cruz de Tenerife. 2010
  • Exposición colectiva  "Sombras y Filigranas", Let it Be, Santa Cruz de Tenerife. 2012
  • Exposición colectiva FEMME, El Galinero bar, Las Palmas de Gran Canaria, 2014
  • Exposición colectiva FEMME II, Innova Descanso, San Cristóbal de La Laguna, 2014
  • Exposición individual, Rompiendo Estereotipos, Galería municipal, Begur, 2015

Si en voleu saber més cliqueu aquí

Sobre l'exposició:

La figura femenina s'ha representat de diferents maneres, ressaltant uns o altres aspectes, segons la mentalitat i valors del moment. L'art era un dels mitjans més utilitzats per inculcar l'ideal i prototip que convenia a la societat del moment. Es valorava per la iconografia, segons la representació de l'artista podem saber la mentalitat de l'època i el lloc que ocupava la dona en la societat. S'observa com l'home ha inventat la dona i per tant, una feminitat que és objecte dels seus desitjos i dels seus temors. Les pintures, igual que altres produccions culturals, van contribuir a configurar l'ideal de dona dominant en cada època. Actualment hi ha un bombardeig d'imatges denigrants per a la dona, tant, que en ments adolescents pot provocar una normalització d'aquestes actituds. Per evitar-ho, cal inculcar que no s'ha de construir a les persones en base al que està estereotipat, això comportaria supeditar la identitat als estereotips socials

Pintura Catàleg d'artistes

JosepMiquelGuasch
Guasch Galdon, Josep Miquel

Barcelona

Especialitzat en fotografia panoràmica i/o 180 graus. He realitzats estudis de fotografia a l'escola CEV, i retoc digital de la imatge a l'escola GrisArt.  Resident a l’Alt Empordà.

El meu projecte es basa a realitzar fotografia panoràmica de paisatges tant urbans com naturals de les terres gironines i la Catalunya Nord. Les anomeno “escenes panoràmiques” perquè no només entra en joc l’element fotografiat sinó tot el que l’envolta, ja sigui la mateixa natura, els elements atmosfèrics o la gent. Es tracta de fotografiar des d’un altre punt de vista tot el que es relaciona amb el patrimoni de la nostra terra ( castells, ermites, monuments, pobles medievals,o zones geogràfiques tan d’interès cultural com turístic).

Fa dos anys que vaig començar a realitzar aquest tipus de fotografia, amb exposicions per les comarques de Girona i la Catalunya Nord.Amb aquestes imatges el que intento és donar a conèixer el patrimoni des d’un punt de vista diferent, amb un punt d’originalitat. La meva finalitat és intentar promocionar el patrimoni a cada exposició que realitzo. En aquesta exposició podreu veure una mostra del meu projecte. Algunes de les exposicions relitzades: Cafe dels tints,(Figueres),  Cafeteria Macondo ( Figueres) ,Castell de Sant Ferran (Festes de Santa Creu), Claustre Sant Domenech, Peralada, Capella Santa Clara, Castelló d’Empúries, Hotel Emordà (Figueres), Espace Gavroche (Elna), Can Laporta (La Jonquera) , Casa de la Cultura de Llançà Libreria Ulyssus (Girona) etc.

Si en voleu saber més cliqueu aquí

 

 

 

 

Catàleg d'artistes

Foto-realitzada-per-Valent-Sort
Arañó Cortés, Marta

Barcelona, 1963

Artista catalana, dedicada a la pintura, amb una llarga trajectòria en el món de l'art i dedicada actualment a la Pintura amb Vi.

Vins naturals, sense manipular i que es transformen sobre una làmina de paper.  El vi és viu i envelleix a la làmina mostrant la maduresa amb la bellesa cromàtica que li dóna el pas del temps.

” La tècnica de la pintura amb vi, és el resultat de les transformacions que es produeixen amb el temps i que juntament amb el camí d’una pinzellada, acompanyada del negre de la tinta, fan d’un joc amb tanta interacció, el naixement d’una obra d’art.“

Vins catalans, amb molta personalitat, que deixen la seva empremta per gaudir d'una obra d'art que, deixa de ser efímera per transformar-se en perdurable.
“El Vi, un apassionant camí d'experiències.”

EXPOSICIONS:

2022

ESTUDI D’ART TINTA I VI, Sant Esteve Sesrovires. Exposició permanent i activitats enoturístiques de pintura amb vi.

BULLIPEDIA, Projecte El Sapiens del Vino. Cessió d’imatges de les meves obres per a un apartat del nou llibre que estan editant.

SOPAR DE LA DONA, Sant Esteve Sesrovires. Detalls per a la Diada.

X MOSTRA DE VINS A CASTELLADRAL, Navàs. Taller per a infants (fires)

BIBLIOTECA CAN BARATAU, Tiana. Taller per a adults fang i vi – PIGMENTS

CAN RODA, Martorelles. Team building El Glovo

B-TRAVEL, Fira de Turisme. Col·laboració amb el Cercle de Turisme de la Diputació de Barcelona, pintura amb vi en directe.

VINSEUM, Vilafranca del Penedès. Pintura amb vi en directe de Roses per Sant Jordi.

SESROVIRENCS DE L’ANY. Realització dels guardons, pintura amb vi sobre ceràmica.

CASTELL DE PENYAFORT, Santa Margarida i Els Monjos. Taller familiar de pintura amb vi.

MUSEU DE LA MEMÒRIA DE LA VINYA I EL VI, Sant Fruitós de Bages. Taller familiar de pintura amb vi.

FIRA DE LA PRIMAVERA, Sant esteve Sesrovires. Taller solidari de pintura amb vi per a famílies, en benefici de l’Associació Progèria Alexandra Peraut.

 

 

2021

MUSEU EL CELLER, Rubí. Exposició.

MUSEU EL CELLER, Rubí. Taller de pintura amb vi per a infants.

BIBLIOTECA CAN BARATAU, Tiana. Taller de pintura amb vi per a adults.

SANT DOMÈNEC, Centre de Turisme Cultural (Peralada). Exposició virtual.

CELLER U MES U, Font-Rubí. Pintura en directe en el dia mundial de l'Art.

CATALUNYA RÀDIO, Programa Tast Vertical - Especial Sant Jordi. Entrevista i pintura en directe.

GUARDONS SESROVIRENCS DE L'ANY - disseny i pintura amb vi dels guardons sobre ceràmica.

GUARDONS SESROVIRENCS DE L'ANY - Estudi d'Art guardonat a la millor activitat per originalitat,  emprenedoria i difusió turística.

BIBLIOTECA RAMON FERNÁNDEZ JURADO, Castelldefels - Tallers familiars de pintura amb vi. 

LA PRIMAVERA DEL CAVA - CAVES VILARNAU, Espiells - Art i Cel "Vindemiàtrix, l'estrella veremadora".

OBSERVATORI ASTRONÒMIC DEL GARRAF, Olivella. Activitat Art i Cel dins Parc a Taula de la Diputació de Barcelona (varies dates durant l’any).

ELS COLORS DE L’ART, Sant Esteve Sesrovires. Exposició col·lectiva alumnes de l’estudi d’art Tinta i Vi.

CASA DE CULTURA DE LLANÇÀ – MUSEU DE L’AQUAREL.LA. Durant cada dissabte del mes de juliol tallers variats de pintura amb vi.

BIBLIOTECA JOAN POMAR I SOLÀ, Sant Esteve Sesrovires. Taller infantil amb reciclatge de tubs de cartó.

CELLER U MES U, Font-rubí. Activitat Art, Cel i el Vol del Cygnus.

CASTELL DE GELIDA. Art i Estrelles - Astronomia, tallers per a adults de pintura amb vi i tast.

BIBLIOTECA DE GANDESA. Taller de pintura amb vi per a infants a les Piscines Municipals.

FESTA DEL VI, Vinyols i Els Arcs. Taller de pintura amb vi per a famílies.

FESTA DE LA VEREMA AL PENEDÈS - CAVES ROVELLATS. Taller de pintura amb vi per a infants.

BIBLIOTECA VILA-RODONA. Taller de pintura amb vi per a infants

FIRA DE CALELLA I ALT MARESME. Tallers de pintura amb vi per a famílies, Taller Art d’Or, Pintura amb Vi en directe.

MOSTRA DE VINS D’ALTURA, La Llacuna. Tallers infantils.

SETMANA DEL VI CATALÀ, Sant Esteve Sesrovires. Maridatge de Sensacions ancestrals – sentim la terra.

CAVES VILARNAU, Espiells. Pigments – fang i vi. Taller de ceràmica i pintura amb vi.

DIA EUROPEU DE L’ENOTURISME, Sant Esteve Sesrovires. Que és la pintura amb vi?, visita a l’estudi d’art i tast de cava del Penedès.

CENTRE INTERPRETACIÓ MALVASIA, Sitges. Tallers Art d’Or i taller per a adults.

SUBIRATS TASTA’L, Sant Pau d’Ordal. Tallers infantis.

BIBLIOTECA MUNICIPAL BANYERES DEL PENEDÈS. Taller per a infants.

CEIP ERNEST LLUCH, Abrera. Artista convidada

FIRA DE NADAL, Sant Esteve Sesrovires. Mostra obres d’art

CELLER ALBET I NOYA, Sant Pau d’Ordal - Subirats. Taller de pintura amb vi per a adults, guarniment Arbre de Nadal.

 

2020

BIBLIOTECA SALVADOR ESPRIU, Linyola. Taller per a infants.

HOTEL DOUBLE TREE BY HILTON - Serena Spa, Sant Esteve Sesrovires. Exposició.

ESCOLA LES PASSERES-ZER, Castellolí. Tallers des de P3 a 6è (per grups).

*Degut a la pandèmia s'anul·len totes les activitats programades des del mes de març fins al mes de Juliol.

ART I ESTRELLES_Castell de Gelida, Astronomia, tallers per a a adults de pintura amb vi i tast.

ART I CEL_Parc a Taula (Diputació de Barcelona), Observatori del Garraf. Astronomia, tallers de pintura amb vi i tast productes de proximitat.

ART I CEL_Persèids, Observatori del Garraf. Astronomia "llàgrimes de Sant Llorenç" i tallers de pintura amb vi.

INCAVI_SETMANA DEL VI CATALÀ, visita virtual a l'exposició permanent de l'Estudi d'Art.

CELLER VITICULTORS DE VILANOVA I LA GELTRÚ - FIRA DE NOVEMBRE, taller virtual per a adults.

CANAL BLAU - FIRA DE NOVEMBRE DE VILANOVAI LA GELTRÚ, directe a Instagram - taller per a infants i famílies.

2019

Casa de Cultura MAS CATARRO_Tallers per a nens, Santa Margarida i els Monjos.

BIBLIOTECA EL PONT DE VILOMARA I ROCAFORT (Biblioteques amb DO)_Taller per a nens.

CASAL de Sant Esteve Sesrovires_Art d'Or

BIBLIOTECA SALVADOR ESPRIU, Linyola (Biblioteques amb DO)_Taller per a adults.

BIBLIOTECA JOSEP LLADONOSA PUJOL d'Alguaire (Biblioteques amb DO)_Taller per a famílies.

CONSELL COMARCAL DEL BAIX LLOBREGAT-CENTRE D'ESTUDIS_Pintura en directe.

BIBLIOTECA DE PIERA_3 Tallers per a famílies i muntatge exposició dels treballs.

AJUNTAMENT CORBERA DEL LLOBREGAT-CAN BARÓ, Xerrada pràctica Els Colors del Vi.

FESTA ALÍCIA'T al Món Sant Benet, Tallers, Pintura en directe i mostra d'obres.

PALAU ROBERT - Oficina de Turisme de Catalunya; pintura en directe Diada de Sant Jordi i Punt de venda Col·lecció Modernisme. Barcelona.

MERCAT D'ESCAPADES DE CATALUNYA, Barcelona_Taller per a nens.

FIRA SANT ISIDRE, Viladecans_Pintura en directe.

HERETAT OLLER DEL MAS, Manresa_Tallers per a empresa.

ESPAI ANTISTIANA, La Ràpita_Taller per a nens.

BIBLIOTECA BALDIRI REIXAC, Santa Cristina d'Aro_Taller per a adults i Exposició.

ARRELS DE VI, Sant Martí d'Empúries_Tallers per a nens i la família

ARRELS DE VI, Palau Robert de Barcelona_Taller per a nens.

FIRA DEL VI I DEL CAVA, Vallirana_Taller per a nens.

TREEHOUSE, gravació del vídeo promocional per a PERALADA-BODEGA CHIVITE_Pintura en directe.

https://www.facebook.com/watch/?v=350806449184593

BIBLIOTECA CASTELLBISBAL_Taller per a nens.

ANNCON, LLEURE I OCI - Casal d'estiu Juliol Màgic, Castellbisbal_Tallers per a nens.

BIBLIOTECA DEL BRUC_Taller Art d'Or.

CAMINART, El Casino, Sant Esteve Sesrovires. Mostra d'Art.

MILENA-ARTVIU, El Celler, Sant Esteve Sesrovires. Exposició col·lectiva.

ART I CEL_Castell de Gelida, Astronomia, pintura amb vi i tast.

ART I CEL_Observatori del Garraf, Astronomia, pintura amb vi i tast.

35ª MOSTRA DEL VI DE L'EMPORDÀ, Figueres. Pintura en directe.

BIBLIOTECA JOAN MIRÓ, Mont-roig del Camp. Taller per a nens

BIBLIOTECA  JOAN MIRÓ, Miami Platja. Taller per a nens

BIBLIOTECA CAN BARÓ, Corbera del Llobregat. Taller per a les famílies.

BIBLIOTECA DE MARTORELL. Taller per a adults

XXX BACUS - Festa de la Verema i el Vi, Verdú. Taller per a nens.

FIRA VINÒLEUM, Font-Rubí. Taller familiar.

NITS D'ESTELS A L'OBSERVATORI DEL GARRAF, Olivella. Tallers per a la família.

BIBLIOTECA PERE CALDERS, Viladecavalls. Taller per a adults.

BIBLIOTECA MARTA MATA, Cunit, Taller familiar.

FESTA DEL VI NOVELL DE TARRAGONA, L'EMBUTADA. Taller per a nens.

BIBLIOTECA L'ATENEU, Esparreguera. Taller per a joves.

BIBLIOTECA DE LA BISBAL DEL PENEDÈS. Taller per a nens.

BIBLIOTECA ERNEST LLUCH, Banyeres del Penedès. Taller per a nens.

BIBLIOTECA TORRES I BAGES, Vilafranca. Taller per a la família.

CELLER MAS BLANCH I JOVÉ, Pobla De Cervoles, Lleida Team building.

FIRA NADAL VILANOVA I LA GELTRÚ. Tallers per a nens.

EXPLORART NADAL. Tallers per a nens a l'estudi d'art. Sant Esteve Sesrovires

COMERÇ ESPIRALL, Vilafranca del Penedès. Tallers per a nens.

 2018

SALA FONTBERNAT Exposició "VIMART (Vi, Mar i Art)", Ajuntament d'Anglès.

FIRA DE SANT ANTONI_Pintura en directe i Taller per a adults.

BIBLIOTECA SANT FRUITÓS DE BAGES (Biblioteques amb DO)_Taller nens.

BIBLIOTECA ATENEU de SANT FOST DE CAPSENTELLES (Biblioteques amb DO)_Taller nens.

CALAIX DE SASTRE "Petits Plaers", Falset.

CAVES VILARNAU_Taller per a nuvis.

VIART, Sant Llorenç d'Hortons_Taller per a la família.

HOTEL NEGRESCO PRINCESS, Barcelona. Pintura en directe 12è aniversari TR3SC.

PALAU ROBERT, Pintura en directe Dia de Sant Jordi i Punt de venda Col·lecció Modernisme. Barcelona.

CURS DE SOMMELIER I MARIDATGE, Escola Enoturisme Catalunya.

FIRA DE LA PRIMAVERA, Sant Esteve Sesrovires.

MUSEU SANT BOI, Exposició Mitologia i Vinya.

FIRA ARRELS DE VI, Sant Martí d'Empúries_Tallers per a nens.

PERELADA & CHIVITE, a CASA FUSTER, Barcelona_Pintura en directe

BIBLIOTECA MERCÈ RODOREDA (Biblioteques amb DO), Platja d'Aro_Exposició i Taller nens

FIRA ARRELS DE VI (Museu de Història de Catalunya), Barcelona_Tallers per a nens.

BIBLIOTECA PALAFRUGELL (Biblioteques amb DO)_Taller adults i Exposició VIMART.

FIRA VI I MARINADA, Vallfogona de Riucorb_Taller per a nens.

CASTELL DE GELIDA, Activitat Art i Cel.

OBSERVATORI DEL GARRAF,  Activitat Art i Cel dins les activitats del dia Mundial dels Parcs, organitzat per la Diputació de Barcelona.

34ºa MOSTRA DEL VI DE L'EMPORDÀ, Figueres. Pintura en directe.

BIBLIOTECA LLINARS DEL VALLÈS  (Biblioteques amb DO)_Taller per a nens i per a adults.

38ª FIRA DE CALELLA I ALT MARESME. 2 tallers per a nens, 2 tallers per a adults, xerrada pràctica "Els Colors del Vi" i Pintura en directe.

FESTA DEL ROSER I VIMART, Martorell. Exposició Mitologia clàssica i Vinya. Taller per a nens, taller per a adults i pintura en directe.

BIBLIOTECA CAMBRILS  (Biblioteques amb DO)_Taller per a nens i per a adults.

RESTAURANT ONA NUIT, El Prat de Llobregat_Pintura en directe.

MOSTRA D'EMBOTITS I VINS D'ALTURA, La Llacuna._Taller per a nens.

FIRA VINÒLEUM A FONT RUBÍ_Taller per a nens.

FESTA DE LA CLOTXA , Corbera d'Ebre_Taller per a nens.

CASAL DE CULTURA , Torrelavit. Exposició coincidint amb el Most-Festival VINSEUM.

L'ENRAJOLADA, Casa Museu Santacana, Martorell_Taller per a adults.

OBSERVATORIA DEL GARRAF, activitat ART I CEL dins les activitats de "Viu el Parc" organitzat per la Diputació de Barcelona.

MÓN SANT BENET, Festa Sabors de la Terra, Sant Fruitós de Bages_Taller per a nens i Pintura en directe.

FESTA DE L'OLLA DE MURRI I CASSOLA DE VINYA, Vilanova d'Espoia-La Torre de Claramunt_Taller per a nens.

GASTROLONIA, Manresa. Activitat combinada amb tast "El Vi amb clau de Dona" i taller per a adults.

BIBLIOTECA PÚBLICA TERRA BAIXA, El Vendrell, (Biblioteques amb DO)_Taller per a nens.

CAMPUS EUROPÉEN  INNOVATION TOURISTIQUE, Montpellier. Presentació del projecte Tinta i Vi.

MERCAT DE NADAL a Bodegues Ca N'Estella, Sant Esteve Sesrovires_Tallers per a nens.

NADALART, Fira de Nadal de Sant Esteve Sesrovires.

FIRA DEL GALL DE VILAFRANCA DEL PENEDÈS_Tallers per a nens.

DIVERNADAL, UNIÓ DE BOTIGUERS I COMERCIANTS DE L'ESPIRALL, Vilafranca del Penedès_Tallers per a nens.

2017

CAVES NAVERAN (Torrelavit)

CAFÈ DE LA PLAÇA “Cafè del Mar” (Martorell)

VILADECANS THE STYLE OULETS, “VIMART (Vi, Mar i Art) i Roses de Sant Jordi.

CENTRE DE TURISME CULTURAL SANT DOMÈNEC, “VIMART (Vi, Mar i Art); Peralada

HERETAT OLLER DEL MAS, “El Ressorgir del Déus”; Manresa

EL TALLER Exposició “Pinzellades de Vinya”, Capellades.

BIBLIOTEQUES AMB D.O.-BIBLIOTECA SANT VALENTÍ DE NAVARCLES, Exposició individual  VIMART (Vi. Mar i Art).

BIBLIOTEQUES AMB D.O.-BIBLIOTEQUE DE SANT FRUITÓS DE BAGES, Exposició “De la Copa al Pinzell”.

2016

BIBLIOTECA D’ARTÉS, Biblioteques amb D.O.( GENCAT) (Artés).

CONCILIUM VINORUM TARRACONENSIS, pintura en directe (Tarragona).

ESPAI RUBIRALTA (Manresa); mostra d’art i pintura en directe.

Restaurant LES VINYES (Martorell); mostra d’art i pintura en directe.

BODEGUES CA N’ESTELLA, pintura en directe; (Sant Esteve Sesrovires).

CASTELL DE PERELADA, pintura en directe (Perelada, Girona).

Festa ARTIMANYA, pintura en directe; (Sant Esteve Sesrovires).

PREMIS VINARI DELS VERMUTS, realització dels guardons pintats amb els vermuts guanyadors (Reus).

COLOR D_VI, VI-SUALS 2016_Conferencia D.O. Pla del Bages, pintura en directe; (Manresa).

COLOR D_VI, VI-SUALS 2016_Exposició art efímer urbà, obra de gran format; (Manresa).

MUSEU DE LA TÈCNICA_ Exposició art efímer urbà, obra de gran format; (Manresa).

ESPAI ANTONI MIRO_VIMART (Barcelona).

AUDITORI SANT FRANCESC_ Exposició art efímer urbà, obra de gran format; (Santpedor).

CAVES VILARNAU, pintura en directe; (Espiells).

CAVES ARTIUM, Exposició art efímer urbà, obra de gran format; (Artés).

SALA DOMÈNECH I ESTAPÀ “El Vi, visions compartides” (Sant Esteve Sesrovires).

BIBLIOTEQUES AMB D.O.- BIBLIOTECA RAMON BOSCH DE NOYA, Exposició individual (Sant Sadurní d’Anoia).

THE STYLE OULETS VILADECANS, Obra gran format (Viladecans, Barcelona).

MASIA COLL DE CANYET- PRESENTACIÓ VINS NOVELLS (Badalona).

BIBLIOTEQUES AMB D.O.- BIBLIOTECA TORRAS I BAGES, Exposició individual “De la Copa al Pinzell” (Vilafranca del Penedès).

COL.LEGI D’ENGINYERS DE TARRAGONA, Exposició individual  VIMART (Vi. Mar i Art).

BIBLIOTEQUES AMB D.O.-BIBLIOTECA SANT VALENTÍ DE NAVARCLES, Exposició individual  VIMART (Vi. Mar i Art).

BIBLIOTEQUES AMB D.O.-BIBLIOTEQUE DE SANT FRUITÓS DE BAGES, Exposició “De la Copa al Pinzell”.

 2015

Programa “DIVENDRES” de TV3  (2 de febrer); entrevista, exposició i pintura en directe.

TINTA I VI amb ENOEXPERIENCIES al COWORKING BDN, (Badalona).

TV BADALONA; entrevista, exposició i pintura en directe, (Badalona).

ESPAI ANTONIO MIRÓ; entrevista, exposició i pintura en directe, (Barcelona).

HEREDAT OLLER DEL MAS; exposició i pintura en directe, (Manresa).

CAVES VILARNAU; exposició i pintura en directe, (Espiells).

COOPERATIVA DE FALSET MARÇÀ – Catedral del Vi, (Falset).

CASTELL DEL VI; exposició permanent i pintura en directe, (Falset).

CELLER COOPERATIU GANDESA – Catedral del Vi; exposició i pintura en directe, (Gandesa).

CELLER MAS LLUNES; exposició i pintura en directe, (Garriguella).

VINIFEST; exposició i pintura en directe, (Nulles).

BODEGUES ABADAL; exposició i pintura en directe, (Santa Maria de Horta de Avinyó, Barcelona).

ESPAI RUBIRALTA  “Els Colors del Vi” DO Pla de Bages, (Manresa).

CAVATAST; exposició i pintura en directe, (Sant Sadurní d’Anoia).

CAVES VILARNAU “Dia d’Art i Escena”; exposició i pintura en directe, (Espiells).

SALA DOMÉNECH I ESTAPÀ “Maridatge” (Sant Esteve Sesrovires).

CAVES VILARNAU “La Marató de TV3”; exposició i pintura en directe, (Espiells).

Restaurant CASA ALFONSO (Club Rotary); exposició i pintura en directe. (Barcelona).

Restaurant EL CASTELL (La Floresta, Lleida).

 2014

XERIGOTS (Vilafranca del Penedès).

CAL FERU (Sant Sadurní d’Anoia).

MÓN DEL CAVA (Sant Sadurní d’Anoia).

 Si en voleu saber més cliqueu aquí

Pintura Catàleg d'artistes