One can only give examples of it. Laura San Segundo. FOTOGRAFIA

Del 24 de març al 23 d'abril

One can only give examples of it és un projecte sobre l’«infraleve», neologisme encunyat per Marcel Duchamp que només pot entendre’s a través d’exemples com «l’escalfor d’un seient que s’acaba de deixar», «la diferència entre dos objectes fets en sèrie i extrets del mateix motlle» o «el fum del tabac que fa olor de la boca que l’acaba d’exhalar». 

Aquestes idees, que revelen una sensibilitat cap a les petites diferències provocades pel pas del temps (moviment, canvis d’estat i dimensió, repetició, absència i presència del cos. O sensacions físiques no visibles), s’intenten traduir a partir de representacions visuals. L’estratègia consisteix a posar el focus no en l’objecte, sinó en la seva petjada; en el buit i no en la seva presència; no en el que és, sinó en el que està a punt de ser. O deixar de ser; O en allò que existeix només com a possibilitat. 

BIOGRAFIA.
Madrid, 1990.
És llicenciada en Belles Arts per la UCM, artista visual, fotògrafa profesional i professora al IED, l’EFTI, la Universitat Politècnica i la Universitat de Nova York a Madrid. Després de ser premiada per a realitzar un Màster en Fotografia d’Autor, centra la seva carrera en la creació artística, desenvolupada gràcies al suport de beques com la d’Arts Plàstiques i Fotografia del Colegio de España a París, la de la Comunitat de Madrid per fer una residència artística a Reykjavík, les ajudes a la creació de la VEGAP o els Circuitos de Artes Plásticas.

Per saber-ne més Cliqueu aquí

L'EXPOSICIÓ

Deixa un comentari

Estás comentando como invitado.
Prova anti-spam: completa el puzzle!