TALLER DE TEXTURES AMB LOLA BARRANCO

Dilluns 3 i 24 d'abril a les 18 h us oferim un taller en dues sessions. És gratuït i obert a tothom, només cal que truqueu per inscriure-us al tel 972 30 48 09.

De la ma de la pintora Lola Barranco, treballarem amb materials i tècniques sobre PAPER, textures visuals i tàctils amb llapis, carbonet, gouache, tinta, ceres... per a fer emulsió, frotage, esgrafiat, estarcit, estampació... Acabarem confeccionat un mostrari amb les diferents tècniques i materials que ens el podrem endur a casa.

Nova expo Arteca: Pere Amilibia, "Garoines i bogamarins"

Fins al 29 de març podeu visitar la nova expo d'Arteca a la biblioteca, "Garoines i bogamarins" de Pere Amilibia. Artista multidisciplinar establert a l'Empordà i format a les escoles E.I.N.A. i Elisava de Barcelona. Enguany, ha il·lustrat també el cartell de la Garoinada 2017.

Esperem que us agradi i us animeu a visitar-la!

 

 

Tom Sharpe. Un gentleman a Llafranc. Xerrada.

Divendres, 30 de març a les 19h  amb motiu de l'exposició de fotografies de Tom Sharpe a la biblioteca de Palafrugell, us oferim una xerrada que ens permetrà endinsar-nos en la vida i obra de Sharpe, ho farem de la ma de l'escriptor Miquel Martín, de Montserrat Verdaguer (Presidenta de la Fundació Tom Sharpe) i d'Helena Boadas (gerent de la Fundació Tom Sharpe).

Sereu tots benvinguts!