Xerrada: FLOREAL, 20 ANYS DESPRÉS

Dissabte, 25 de novembre a les 19h tindrà lloc a la biblioteca la xerrada: Floreal, 20 anys després.

Just  quan en Floreal hauria fet 71 anys, recordarem la seva figura i parlarem de la la seva obra que malauradament, 20 anys després encara és de plena actualitat. Tal i com comentava el crític d'art Eudald Camps, a Floreal el movia el compromís absolut amb l'home, és a dir amb tot allò que feia referència als problemes d'una societat que ell sabia injusta. Ell mateix deia, com que estic enamorat de ser humà,  critico amb tendresa tot allò que no m'agrada de nosaltres mateixos, encara que no serveixi de res..

Seguidament visitarem l'exposició que s'allargarà tot el mes de novembre. 

Nova trobada de Sketchers a la biblioteca de Palafrugell

Amb motiu de la Jornades  Europees de Patrimoni, el museu del Suro de Palafrugell proposa una jornada de portes obertes, que els sketchers guiats pel dibuixant Lluís Bruguera,   aprofitarem per anar a visitar i agafar apunts del museu, els seus visitants i les activitats que s'hi facin. Tal i com es va fer l'any passat el mes de desembre els participants que ho vulguin podran exposar una sel·leció dels dibuixos de les diferents sessions de sketching d'aquest any 2017

Si t'agrada dibuixar en grup, apunta't trucant al tel. 972 30 48 09  i vine el dissabte 7 d'octubre  a les 11h del matí.